B&B De Drentse Rust

Van harte welkom in ons B&B!

B&B De Drentse Rust heeft 1 verblijfsmogelijkheid: Het Tuinhuisje.

Wij hebben ons vrijstaand tuinhuisje van 30 m2 omgetoverd tot een romantische Bed & Breakfast met 6 m glazen front in de richting van de mooie tuin. U slaapt in een 2-persoonsbed met uitzicht op de vijver en de tuin. De landelijke eettafel met fauteuils biedt ruimte om van het lekkere ontbijt te genieten.

U heeft de beschikking over een badkamer met badkuip/douche, wastafel en toilet. Handdoeken, doucheproducten, en een föhn liggen voor u klaar. In een bijgebouw staat een infrarood sauna die u gratis mag gebruiken.  Dat is erg lekker na een dagje wandelen of fietsen. ER IS GEEN TV, maar natuurlijk is er “free wifi”. U kunt gedurende uw verblijf onbeperkt thee en capsules koffie gebruiken. Ook is er een mini-koelkast aanwezig, evenals een tosti apparaat.

Er is centrale verwarming in de B&B, maar geen airco.

Het Tuinhuisje beschikt over een privé terras met tuinmeubilair en BBQ. Het terras ligt half in de schaduw en half in de zon, direct aan een groot grasveld.

Bij aankomst overhandigen wij u de sleutel. De B&B betreedt u via uw eigen entree. Het gastenverblijf is geschikt voor maximaal twee volwassenen en/of een baby/peuter. Er kan een babybedje worden bijgeplaatst. Op verzoek is ook een kinderstoel beschikbaar.

Roken is in ons B&B niet toegestaan.  U kunt wel roken op het privé terras bij de entree en in de oude tuin.

U parkeert uw auto zonder problemen en zonder kosten voor de deur.

Wij hopen dat u niet bang bent voor honden, wij hebben namelijk zelf een kleine (lieve)  hond, Bella.