Huisregels

Welkom! Voel u thuis en geniet van de rust. Om het verblijf voor u en ons zo prettig mogelijk te laten verlopen hebben wij een aantal huisregels.

Vergeet niet: wij wonen hier.

Inchecken
Inchecken kan vanaf 15:00 uur. In overleg is het mogelijk een andere tijd af te spreken. U kunt bijvoorbeeld ook eerder arriveren en alvast uw bagage neer te zetten en de sleutel op halen. Spreek het aub even met ons af.

Uitchecken
Uitchecken kan tot uiterlijk 11:00 uur op de dag van vertrek. Afhankelijk van de bezetting, kan in overleg met ons een latere uitcheck-tijd tot 19:00 uur worden afgesproken. Dat wel tegen betaling van een halve dagtarief. Als u laat wilt uitchecken, bespreek het even met ons. Wij hebben een pin, u kunt dus de halve dag “bijpinnen”.

Sleutelbeheer
Bij aankomst ontvangt u één sleutel bestemd voor uw verblijf. U dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van de deuren van uw verblijf en voor het uitdoen van de verlichting. Bij het uitchecken aub niet vergeten de sleutel weer inleveren.

Verlies sleutel
Bij verlies of niet inleveren van een sleutel brengt B&B De Drentse Rust u € 100,00 in rekening. Let dus aub goed op.

Ontbijt
Op een overeengekomen tijdstip plaatsen wij het ontbijt op een afgesproken plaats. Dat kan het terras zijn of op uw kamer, bespreek het aub met ons. Heerlijk op het terras in het zonnetje ontbijten :-), dat kan!

Het ontbijt bevat een goed gevulde mand met verse broodjes en zoveel mogelijk biologische producten, zelf gemaakte jam van fruit uit de tuin én eitjes van onze kippen. Vanzelfsprekend houden wij rekening met allergieën of een speciaal dieet zoals low carb, glutenvrij of vegaan. Vermeld het gewoon bij de reservering.

Lunch
Een lunchpakket voor de volgende dag,  kunt u tegen 10 Euro per persoon bij ons bestellen.

Bedlinnen en handdoeken
Bij een verblijf van langere duur worden de handdoeken en de bedlinnen naar wens verschoond. De kosten hiervan zijn in de prijs inbegrepen tenzij hier andere afspraken over zijn gemaakt.

Waarborgen hygiëne
Het is niet toegestaan om de bedden in de kamers zonder lakens en slopen te beslapen.

In het geval dat tijdens de overnachting niet verwijderbare vlekken in het matras, dekbed, sprei en sierkussens of handdoeken ontstaan, zal B&B De Drentse Rust de hierdoor ontstane reinigingskosten en/of kosten ter vervanging van de materialen bij de klant in rekening brengen.

Prijzen
De prijzen zijn inclusief gas, water, elektra, bed, bad- en keukenlinnen, en gebruik van koffie en thee. Het gebruik van de parkeergelegenheid is gratis.

In het onverhoopte geval dat de servicediensten niet of niet naar behoren functioneren tijdens uw verblijf geeft dit geen recht tot restitutie van het geheel of een deel van de verschuldigde kamerprijs.

Parkeren
Uw auto kunt u parkeren op onze oprit  of voor ons perceel. Parkeren is op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor diefstal en/of enige vorm van schade.

Geluid
Wij vragen onze gasten om zich van luidruchtigheid te onthouden. Alle muziek – en elk ander geluid – op welke wijze voortgebracht moet op kamersterkte zijn afgestemd, zodat geen geluidsoverlast ontstaat voor ons en onze buren. Vanaf 23.00 h tot 7.00 h dient er sowieso rust te zijn. Let er aub op, ook op de inrit en het privé terras.

Bezoekers
U mag gasten ontvangen, maar u dient ons hiervan vooraf in kennis te stellen.  Gebruik door derden van de bed & breakfast is niet toegestaan.

Huisdieren
Uw huisdier mag helaas niet mee.

Roken
Bij B&B De Drentse Rust is roken in het Tuinhuisje verboden. U mag wel roken op het privé-terras. Houd het terras aub wel peuk-vrij, er is een asbak, gebruik die aub.

Alcohol en (soft) drugs
Alcoholmisbruik waarderen wij niet. Geniet, maar drink met mate. Wij wonen hier en willen het leuk houden tussen jullie en ons.

Het is bij ons dus ook ten strengste verboden om drugs te bezitten, te gebruiken en/of te verhandelen. Wij schakelen te allen tijde de politie in.

 Open vuur

Er mogen geen kaarsen in het tuinhuisje worden gebrand en ook anders geen open vuur worden gebruikt.

Schade
B&B De Drentse Rust is op geen enkele manier aansprakelijk voor enige vorm van schade, verlies of diefstal die u heeft of ondervind tijdens uw verblijf .

Mocht er tijdens uw verblijf schade worden veroorzaakt aan de accommodatie of de inrichting ervan, dient u de gastheer of -vrouw hiervan op de hoogte te stellen.