Boeken en Voorwaarden

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *

Het geldt een minimum verblijf van twee nachten. 

De kamerprijs van maandag t/m donderdag bedraagt € 85,- per nacht en van vrijdag t/m zondag € 95,- per nacht. Bovenstaande is inclusief een uitgebreid ontbijt,  schoonmaak- en servicekosten, toeristenbelasting en vrij gebruik van de infrarood sauna.

Boekt u 1 hele week, bijvoorbeeld van zaterdag tot met zaterdag dan betaalt u minder, namelijk 85 Euro per dag ongeacht de dag van de week. Boekt u 2 hele weken, dan betaald u nog minder, namelijk 80 Euro per dag ongeacht de weekdag.

Kinderen tot 2 jaar zijn gratis. Voor oudere kinderen hebben wij helaas geen slaapmogelijkheid. Een opvouwbaar babybedje en een kinderstoel zijn op verzoek gratis beschikbaar.

Huisdieren mogen helaas niet mee. U bent zelf verantwoordelijk voor een reis- en annuleringsverzekering.

Op de reserverings-kalender kunt u zien of het Tuinhuisje op de door u gewenste data  beschikbaar zijn.

Inchecken kan vanaf 15:00 uur. In overleg is het mogelijk een andere tijd af te spreken. Uitchecken kan tot uiterlijk 11:00 uur op de dag van vertrek.

Indien u rechtstreeks bij ons reserveert betaalt u wel altijd de laagste prijs.

Annulering:

Indien een reservering door u wordt geannuleerd, zijn de volgende bedragen verschuldigd: Tot 15 dagen voor aankomst kunt u gratis annuleren. Bij annulering vanaf de 14e dag voor aankomst wordt de aanbetaling niet terugbetaald.